Webdesign op maat gemaakt

Webdesign op maat gemaakt

Webdesign op maat gemaakt

Solide Partner

Ben je op zoek naar een partner die met jou samenwerkt en een website voor jou kan maken het verlengde is van jou visie?

Bespaar Geld

Als je een goed werkende website wilt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen dan ben je hier op het juiste adres!

Wederzijds vertrouwen

Heb je een partner nodig die zijn afspraken na komt en met jou kan communiceren in begrijpelijke taal?

Betrouwbare partner

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die met jou samenwerkt om tot een goed resultaat te komen?

Het maakt niet uit of je een beginnende of kleine ondernemer bent of dat je al een succesvolle ondernemer bent. We werken samen met jou voor een goed eindresultaat zonder dat het je een vermogen kost. Er zijn natuurlijk over de hele wereld wordpress designers beschikbaar, maar kunnen deze op een normale wijze met praten zonder onbegrijpelijke vakjargon. Daarnaast is het bijzonder lastig om betrouwbare partners te vinden die hun afspraken nakomen en waarop je kunt rekenen.

Als je een partner zoekt die je bedrijfsidee kunnen realiseren dan ben je hier op de juiste plek. Bekijk onze prijslijst en neem contact met ons op. We zogen ervoor dat jou ideeën werkelijkheid worden.

FAQ

Tijdens het kennismakingsgesprek worden de wensen en eisen besproken. Daarnaast moet de content van de website worden aangeleverd en kleuren tevens eventueel een logo worden doorgegeven. Nadat deze gegevens zijn ontvangen duurt het ongeveer 3 dagen voor het eerste design kan worden opgeleverd. Hierna volgen maximaal 3 revisies. De tijd die de revisies in beslag neemt, is afhankelijk van jou eigen drukke schema tijdens dit proces. Hoe meer tijd je kan vrijmaken en gewenste aanpassingen je door kan geven, hoe sneller het eindresultaat kan worden opgeleverd.

We vernemen graag wat jouw visie is van jouw bedrijf en waar dit bedrijf voor staat. We kunnen een (semi uitgewerkte) 5 logo’s  maken meestal binnen 24 uur. Uit deze 5 logo’s wordt 1 logo gekozen en deze wordt maximaal 3 keer aangepast. Ook hier geldt dat de uiteindelijke oplevering, afhankelijk is van jouw tijdschema en hoeveel tijd jij nodig hebt voor revisies.

Je ontvangt via de email een factuur welke je 14 dagen via bank overschrijving moet voldoen. Indien je liever een andere betaalwijze wilt, dan kan dat in overleg worden geregeld.

Als je voor de eerste keer een bedrijf start kan je een eenmalige korting krijgen. Je moet dan echter wel 50% vooraf betalen en 50% achteraf als het project is opgeleverd.

DESIGN MY WEBSITE

    Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u mij een email sturen of telefonisch op 06-49137490 (bij geen gehoor graag een bericht/ WhatsApp sturen) ook voor al uw vragen wat geheel vrijblijvend is.